Despre noi

SC LIGIR IMPEX SRL este unic importator în România al produselor:

NOVOL (Polonia) – chit auto, lac auto, vopsea auto, grund auto, antifon auto, mastic auto,

SMIRDEX – materiale abrazive

FARÉCLA – paste şi produse pentru polişat

AUTOPART – baterii auto

LGR – diluanţi auto şi benzi adezive de mascare


În scopul facilitării accesului consumatorilor români la produsele NOVOL, în anul 2003 a fost înfiinţată la Brăila, SC LIGIR IMPEX SRL. Managementul firmei se bazează pe extinderea reţelei de distribuţie prin reprezentanţii locali. În acest scop, anual sunt recrutaţi distribuitori zonali care să reprezinte şi să promoveze brandul NOVOL la nivel local. Una din sarcinile reprezentanţilor noştri regionali constă în facilitarea contactului dintre clientelă şi companie prin asistenţă şi consulting în ceea ce priveşte utilizarea materialelor NOVOL.


Suntem o companie specializată în elaborarea unui sistem de produse pentru industria lacurilor şi vopselelor auto, menit să soluţioneze diferitele probleme ale zugravilor profesionişti. Oferim un spectru larg de materiale pentru renovarea straturilor de lacuri, atât chituri universale de uz larg sau cu destinaţie specială, grunduri acrilice, cât şi întreaga gamă de materiale auxiliare.


Avantajul nostru este că avem produse de calitate, lucru pe care l-am asigurat implementând sistemul ISO 9001, garantând că orice produs achiziţionat de dumneavoastră va fi întotdeauna la fel de bun. Un alt avantaj este acela că asigurăm transportul produselor atât cu mijloace auto proprii, cât şi prin intermediul serviciului de curierat rapid, în orice zonă din România.

 

Echipa LIGIR IMPEX vă mulţumeşte că aţi vizitat site-ul nostru si vă
doreşte mult succes şi prosperitate în afaceri !